 |
|
 |
|
|
|
|
|
Julemenu 2025
Hvide sild med karrysalat
Pandestegt fiskefilet med remoulade & citron
Leverpostej med rødbeder & bacon
Medister med rødkål & orange spidskålssalat
Hamburgerryg med grønlangkål & brunede
Ris a la Mande med kirsebærsauce
Pris pr. person 248,-
Brød & Smør 23,-
Minimum bestilling 10 personer
Juleplatte 2025
Marinerede Sild med karrysalat
Æg & rejer med kryddercreme
Fiskefilet med remoulade & citron
Roastbeef med pickles
Kold Flæskesteg med rødkål
Ris a la Mande med kirsebærsauce
Pris 168,- pr. person
Brød & Smør 23,- pr. person
Røde Rudolf 2025
(anrettet på platte)
Solbær Sild med kapers & rødløg
Røget laks med rødbede peberrod
Marineret kål med figner, æg & rejer
Spegehans med æblechutney
Røget Svinemørbrad med syltet brombær & valnødder
Ris a la Mande med kirsebærsauce
Pris 198,- pr. person
Brød & Smør 23,- pr. person
Tapasplatte
Udvalg af pølse & fisk med skønt tilbehør
Oste & pesto
Chokolade brownies
Pris pr. person 178,-
Hapseplatte
Krebsesalat med asparges
Bulgursalat med pesto
Vitello Tonnato
Panerede Scampi med dip
Wraps med grønt
Ost & rugknas
Pris pr. person 178,-
"Ægge den ringeste platte"
Solbær Sild med dild & peberrod
Æg & rejer med kryddercreme
Canapeér med: Røget Laks med æg og Pastrami med husmus & syltede løg
Kartoffelsalat rørt med rygeost & frikadeller
Chokoladebrownies
Pris pr. person 188,- kr.
Juletapas 2025
Røget laks med figen & peberrod
Rulle med grønt
Sliders med stegt gris, sylt & surt
Julekålsalat med pesto & knas
Panerede rejer med dip
2 slags oste med go'e sager
Ris a la mande
Pris pr. person 200,-
Brød & smør 23,-
Julehyggeren 2025
(til 2 kuverter)
Højtbelagt smørrebrød med æg & rejer
Krebsesalat med friskbagte boller
Ris a la Mande med kirsebærsauce
Hjemmelavede vaniliekranse
Pris 298,- for 2 personer
|
|
|